HomeFysiotherapie en echografie

Heb je last van een spier, pees, je schouder of een ander gewricht? KijkUS helpt je graag verder! Wij streven er samen met jou naar dat je weer pijnvrij de dingen kunt doen die jij graag wil. Of dat nu je dagelijkse dingen zijn, een sportprestatie of ‘gewoon’ lekker wandelen of fietsen. Bij KijkUS kijken we via echografie, in het Engels UltraSound (US), wat er zich afspeelt in je spieren, pezen en gewrichten. Op die manier zien we meer dan alleen datgene wat aan de buitenkant zichtbaar is. Zo kunnen we een duidelijkere diagnose stellen én je effectiever behandelen.


Afspraak maken

KijkUS-03
KijkUS-02
KijkUS-01
KijkUS-08
KijkUS-06
KijkUS-04

KijkUS verder

Wij kijken graag wat verder dan de geijkte hokjes. Als fysiotherapeuten en echografisten zijn we specialist in bewegen: we weten alles van de manier waarop je spieren, pezen en gewrichten werken. Maar we kijken ook naar het geheel; naar jou als mens! Ervaar je bijvoorbeeld stress, beweeg je regelmatig en hoe zou je je leefstijl omschrijven? Door jou als gehele mens onder de loep te nemen, kunnen we je beter verder helpen. 


Afspraak maken

KijkUS hoe wij werken

Heb je last van een spier, pees, je schouder of een ander gewricht? KijkUS helpt je graag verder! Wij streven er samen met jou naar dat je weer pijnvrij de dingen kunt doen die jij graag wil. Of dat nu je dagelijkse dingen zijn, een sportprestatie of ‘gewoon’ lekker wandelen of fietsen. Bij KijkUS kijken we via ultrasone golven (US), in de volksmond beter bekend als echografie, wat er zich afspeelt in je spieren, pezen en gewrichten. Op die manier zien we meer dan alleen datgene wat aan de buitenkant zichtbaar is. Zo kunnen we betere diagnoses stellen én je effectiever behandelen.

KijkUS-07
KijkUS-03
KijkUS-05

KijkUS wie wij zijn

KijkUS is opgericht door mij, Davy Aalbers. Met een bak ervaring als fysiotherapeut, manueel therapeut (Msc.) en echografist, heb ik in 2018 Echocentrum Schijndel opgericht, dat in 2023 verder ging onder de naam KijkUS. Mijn streven is om mensen verder te helpen, waarbij ik bewust tijd en ruimte maak voor het verhaal van mijn patiënten. Ik bouw graag een goede band met hen op, waardoor zij zich vertrouwd en gehoord voelen. Open, toegankelijk en met oog voor mensen.

KijkUS wat dat kost

Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars. Als je fysiotherapie in je aanvullende zorgpakket hebt, worden onze diensten daarom in de meeste gevallen voor 100% vergoed door je zorgverzekeraar. Je hoeft dan bij ons niks te betalen; wij sturen de rekening automatisch naar je zorgverzekeraar. Als je geen aanvullende verzekering hebt, zullen wij het bedrag direct aan je factureren. Daarbij gelden de volgende tarieven:

Echografie, fysiotherapeutisch onderzoek en verslaglegging (eenmalige diagnostiek): € 59,-Vervolgafspraak (echografie en evaluatie): € 49,- 

Weet je niet zeker of onze kosten door je zorgverzekeraar vergoed worden? Neem hiervoor dan contact op met je zorgverzekeraar. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met ons, we helpen je graag verder.


Contact

Avantilaan 7
5482 RE • Schijndel

WhatsApp: 0619092623
E-Mail: info@kijkus.nu

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van
8:00u – 20:00u op afspraak!


Afspraak maken