Wie ben ik?

Wat is er  belangrijker dan een gezond lijf? In mijn ogen niet veel. Daarom ben ik sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut binnen Topfysiotherapie Schijndel. Meteen ben ik aan de slag gegaan met sporters, sportgerelateerde klachten en als fysio bij de plaatselijke voetbalclub.

Na enkele jaren ben ik begonnen met de opleiding manueel therapie en daar heb ik mijn eerste ervaringen met echo mogen opdoen.

Dit was wat ik miste voor mijn patienten! Een compleet beeld, duidelijk inzicht in de klacht. Niet alleen voor mij maar ook voor de patient!

In 2015 ben ik samen met mijn, toenmalige, collega Michel begonnen met Echocentrum Schijndel om dit binnen Schijndel ook aan te kunnen bieden!

Tegelijkertijd is mijn aandachtsgebied binnen de fysiotherapie steeds meer verschoven naar de diagnostiek en behandeling van de patient met schouderpijn en ben ik ook lid van het SchouderNetwerk Noord-Brabant

Inmiddels zijn we nu weer enkele jaren en vele echo`s verder en hoop ik nog vele mensen inzicht in hun klachten te kunnen geven en daarmee ook een (door)start naar een voorspoedig herstel!

Mocht je me zien rennen, fietsen of lopen, als je zwaait, zwaai ik meestal wel terug! 

Davy Aalbers

MSc. Manueel therapeut, fysiotherapeut en MSK echografist, Echocentrum Schijndel

Wat je ook doet, doe het met plezier!